Bild: Jessica Lundgren

Spelas på PanJál Scenstudio (Sockerbruket 5)

Fre 25/2 kl 19.00   PREMIÄR!

Lör 26 /2 kl 19.00

Sön 27/2 kl 17.00


Lör 5/3 kl 19.00

Sön 6/3 kl 17.00


Biljettpris: 120 kr


Med stöd från: 

Tack till:

- Teater Trixter
- Scen 46
- Sakcenter
- Tibro Hantverksakademi
- Göteborgsoperan
- Ödmans musikaffär


Samt:
Micke Norlind, Jessica Lundgren, Yvonne Ahlberg, Marie Kadestam, Mormor Margot Ahlberg, Kajsa, Ali, Angela, Ingvar, Marianne, Pierce, Sofia Hagström, Olis Eriksson, Joel Heirås och sist men inte minst teamets partners. 

Lost i min mormors mandala är scenisk stund om att vara vilsen och en hyllning till att vi människor är sköra, sköra som växter.


Vad händer med oss när vi hamnar fel, i fel rabatt, på fel jobb, i fel land eller fel kultur eller natur? När vi inte känner igen oss, inte trivs, inte är hemma.

När vi är vana med sol men bor i skandinavien, när vi inte kan bada på västkusten utan att riva oss blodiga på havstulpaner, när vi går vilse i staden där vi bor och blir till anonyma spöken men vet exakt hur en tar sig ner från fjället i snöstorm.


En föreställning om minnen, hemlängtan och allas våra behov att höra till i en tid där människor flyttar över världen men gränser bevakas. På scenen sitter Bullen och funderar över livet i sin lägenhet, och där finns också av okänd anledning en björn som gör sitt bästa för att hjälpa till.Medverkande:

På scen:
Sara Ahlberg & Andreas Chadien
Idé och koncept:
Anna Anås Gunnemark & Sara Ahlberg
Yttre öga:
Anna Anås Gunnemark, David Sperling Bolander
Ljus & video:
Oskar Ekstrand
Scenografi & rekvisita:
Petra Valén
Kostym:
Sofia Smulan Sjögren
Musik- och Ljudcoach:
David Sperling Bolander

Foto: Jessica Lundgren